☎️ ESHOP székhelye Šaľa: +421 917 955 557 (H-P: 8:30-17:00) ✉️ E-mail: info@betalov.sk
A fegyverek és lőszerek megtekintéséhez kérjük,
jelentkezzen be.

PARD NV008S 70MM 940NM ÉJJELÁTÓ CÉLTÁVCSŐ

Megszoktuk, hogy az éjjellátó és hőképezés technológiája dinamikusan fejlődik, de erre senki sem számított ilyen áron!

            Az új PARD NV008S a legújabb technológiákat kínálja, de a régi árakon. Verhetetlenül a legalacsonyabb ár a maga (akár egy fokkal magasabb) kategóriájában. 2022 márciusában ez az irányzék több változatban jelenik meg a piacon: egy alapmodell 850 nm és 940 nm utánvilágítás nélkül, valamint az LRF modell (1200 nm-ig terjedő távolságmérővel) 850 nm vagy 940 nm utánvilágítással. Ha Ön tapasztaltabb, nem kell magyaráznom, hogy a 940 nm-es utófény szabad szemmel láthatatlan, akár ember, akár vadállat számára. Ez az első újdonság, amit nagyon szívesen fogadok, mert az előző modell csak 850 nm-es volt, és ha láthatatlan akart lenni, akkor plusz fényt kellett vásárolnia, így az irányzék ára sokszor megduplázódott. Az S-new egy modernebb, érzékenyebb képfeldolgozó chippel is rendelkezik, amit tovább segít az új "PARD VLEA" algoritmus, hogy a kép ne maradjon le és ne vágjon.

            Az S-tipuson keresztül első pillantásra szubjektív értékelésem nagyon pozitív volt.Ilyen tiszta és éles kép amit a PARD NV008S-ről beszélünk 697 euróért, akár az 1200 eurós más készülékek szintjét hozza.

            Hardver tekintetében lettek kisebb tetszetős változások . Ön lesz az első, aki észreveszi az objektívsapkát, amelyik rajta hejezkedik sok más modellról lemaradt, vagy külön meg kellett vásárolnia. A második szuper menő dolog az irányzék fókuszgyűrűjén található összecsukható kar (a képélesítés egyszerűbb szabályozása). A gombokról is gondoskodtak a gyártók, teljesen hangtalanok, és pontosan érezhető, mikor nyomjuk meg őket. Tetszeni fog a tápellátás és az SD-kártya fedelének cseréje is, mert könnyedén megragadhatja az ujjaival és kinyithatja.

           A csomag tartalma: tápkábel, 18650 Li-ion akkumulátor, szerelék weaver listára és tasak. Általánosságban elmondható, hogy ez valóban egy előrelépést jelent magas szinten, hihetetlenül alacsony áron. Szivesen ajánlom, hogy jöjjön el a BETALOV üzletbe, hogy személyesen megnézze.

          Marek Augustín                           @slovak_hunter                  


Hasonló termékek