☎️ ESHOP székhelye Šaľa: +421 917 955 557 (H-P: 8:30-17:00) ✉️ E-mail: info@betalov.sk
A fegyverek és lőszerek megtekintéséhez kérjük,
jelentkezzen be.

Clausen Game Calls - A sikert garantáló csalisípok!

            A világhírű vadász, és vadászfilmek szerzője nem utolsó sorban róka es őz csalisíp készítője – Kristoffer Clausen egy forradalmi „Clausen Roedeer Contact” csalisíppal érkezik.
 
       A Contact egyszerű, hangos és többcélú műcsalija valóban mindenkinek megfelel. Csak fújni kell belé. Membráncsali, amely elsősorban a suta hívó hangját utánozza. Az őzbakk nem tud ellenállni a csalisípnak. Az őznász időszakban kíváncsiabbak és azonos területen tartózkodik. (16.5.-9.31.) Kiváncsian akarják megnézni honnan jön az ismerős hang. Ha egyszerűen belefújsz a műcsali vékonyabb végébe, akkor olyan hangot ad ki, mint egy őzsuta. A hangot tenyérrel modulálva őzgida is utánozható.

      Ezen a nagyszerű újdonságon kívül a BETALOV üzletekben és e-shopban is találsz Kristoffer Clausen klasszikus nádicsalit, ahol a gumiszalagok segítségével beállíthatod a kívánt hang magasságát (minél vastagabb, annál idősebb az őz) és fújjással az adott hangot adja ki. Két változatban létezik - "Roedeer Call" és "Roedeer Call PRO". A PRO verziónak két vége van, így előre beállítható két különböző hang, amellyel a bakk hivható. Az őzbakk viselkedése alapján azt a beállitott hangot használja amelyikre jobban reagáll, és fojtassa a sípolást, csalogatást.

       A Clausen Roedeer Contact egy másik előnye is van a hagyományos csalikhoz képest. A vastagabb végére (a membrán túloldalára) fújva utánozhatod a rágcsálók csikorgását, és ezáltal vonzhatod a rókákat és egyéb ragadozókat, így a Contact remek befektetés, ahol kétféle felhasználási módja van egy csali áráért.


            Marek Augustín                  @slovak_hunter

Hasonló termékek